LAJME DHE NGJARJE

Të dashur konsumatorë,

Prishtinë, 3 gusht – Të dashur konsumatorë,Mos lejoni të rrjedhë ujë kot nga rubineti juaj,- Mos përdorni ujin e pijshëm për të larë veturat,- Mos përdorni ujin e pijshëm për ndërtime të shumta në qytetee fshatra,- Mos pastroni trotuaret me ujin e pijshëm,- Mos harroni të mbyllni rubinetin përgjatë procesit të larjes së fytyrës dhe dhëmbëve,- Mos ujisni kopshtet dhe

Lexo më shumë »
Kërkesë për KUJDES!

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ” Prishtina” sh.a., Prishtinë, 2 gusht – Të nderuar qytetarë, meqenëse në këtë periudhë me temperatura të larta në vendin tonë kërkohet vazhdimisht kujdes maksimal në përdorimin sa më të drejt të ujit në mënyrë që shpërndarja/ distribuimi të bëhet njësoj për secilin konsumatorë, kërkesa e radhës dhe tejet e rëndësishme është kujdesi ndaj ambientit, respektivisht hapësirave

Lexo më shumë »
Njoftim për qytetarët e Podujevës.

 Njoftim për qytetarët e Podujevës. Prishtinë : 01.08.2021 – Të nderuar qytetarë / konsumatorë në qytetin Podujevë, zona që furnizohet nga SP Peran. Siç jeni informuar, edhe nga mungesa e ujit, ditën e djeshme kemi pasur një shpërthim te linjës Ø 250 mm, që furnizohet nga SP Peran. Duke qenë se, defekti ishte shumë i madh, ku u detyruam që një

Lexo më shumë »
Keqpërdorime të ujit të pijshëm gjithandej!

Uji po keqpërdoret në forma të ndryshme.Forma më e zakonshme e keqpërdorimit të ujit dhe zënja në flagrancë është lidhja/kyçja/ ndërhyrja ilegale në sistemin e rrjetit të ujësjellësit, të cilat po e pengojnë furnizimin e rregullt me ujë në disa zona.Pamjet që shihni janë të kyçjeve ilegale në banesat e vjetra në fshatin Bresje dhe disa banesave në rrugën ”

Lexo më shumë »