Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/kruprish/public_html/sha/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 454
Ujësjellësi sqaron se pse s’ka ujë - KRUP
Image default
Lajme dhe Ngjarje Multimedia

Ujësjellësi sqaron se pse s’ka ujë

Që nga orët e paradites, një pjesë e lagjes Dardania dhe ajo e Lakërishtës në kryeqytet kanë mungesë të ujit të pijshëm
Që nga ora 10 e mëngjesit e ditës së sotme, një pjesë e madhe e Lagjes Dardania dhe banesat e Tregtisë në Lagjen Lakrishte kanë mungesë të ujit të pijshëm, dhe që vazhdon të mos ketë ujë. Për këtë arsye, zyrtarët e lartë janë në terren që të shohin për së afërmi se ku ndodhet problemi, por ende nuk e kemi gjetë. Në këtë rast është edhe mundësia që dikush të ketë manipuluar me ndonjë nga valvulat e rrjetit të ujësjellësit.

TË NGJAJSHME