Lajme dhe Ngjarje

KRU-Prishtina ua uron të gjithë shqipëtarëve festen e flamurit kombëtar

Urime Festa e 28 Nëntorit të gjithë shqiptarëve kudo që janë. Kjo ditë e bekuar dhe e shënuar për të gjithë ne, ka qenë dhe mbetet simbol i bashkimit, unitetit, lidhjes, krenarisë, qëndresës dhe vendosmërisë së popullit shqiptarë

TË NGJAJSHME