Lajme dhe Ngjarje

Njoftim për opinionin publik,

admin
Prishtinë, 12 korrik – Të nderuar konsumatorë të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Prishtina” sh.a., Pavarësisht punës tonë, me ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit...