Raportet për vitin 2019 – 2023

Icon

Raporti TM3 për vitin 2023 1.26 MB 74 downloads

Icon

Raporti TM 2 për vitin 2023 6.17 MB 83 downloads

Icon

Raporti i ZKA për vitin 2022 10.44 MB 90 downloads

Icon

Raporti TM1 për vitin 2023 7.57 MB 100 downloads

Icon

Raporti TM4 – 2022 1.36 MB 69 downloads

Icon

Raporti TM3 për vitin 2022 1.55 MB 82 downloads

Icon

Raporti vjetor për vitin 2021 17.19 MB 182 downloads

Icon

Raporti TM2 – 2022 7.73 MB 95 downloads

Icon

Raporti TM1 për vitin 2022 7.67 MB 62 downloads

Icon

Raporti TM4 për vitin 2021 9.23 MB 27 downloads

Icon

Raporti TM3 për vitin 2021 9.03 MB 151 downloads

Icon

Raporti TM2 për vitin 2021 9.93 MB 71 downloads

Icon

Raporti TM1 për vitin 2021 7.51 MB 44 downloads

Icon

Raporti vjetor 2020 26.13 MB 134 downloads

Icon

Raporti TM4 për vitin 2020 8.78 MB 14 downloads

Icon

Raporti TM3 për vitin 2020 18.14 MB 106 downloads

Icon

Raporti i TM1 për vitin 2020 6.67 MB 71 downloads

Icon

Raporti i TM3 për vitin 2019 9.01 MB 94 downloads

Icon

Raporti i TM2 për vitin 2019 9.04 MB 33 downloads

Icon

Raporti i TM1 për vitin 2019 1.30 MB 31 downloads

Konsumatorët
Shërbime për konsumatorë shtëpiak & komercial
Fatura dhe pagesat
Identifikohuni ose regjistrohuni për të menaxhuar llogarinë tuaj
Vende të lira të punës
Informata lidhur me Vende të lira të punës, për më shumë