Qendra e Thirrjeve punon pa ndërprerë 24 orë në ditë. Numri kontaktues PA PAGES është 080090009.  Në këtë Qendër mund të kërkoni informacione edhe nëpërmjet postës elektronike në adresën info@kru-prishtina.com, apo përmes web-faqes www.kru-prishtina.com te fusha FATURA ONLINE.

Përmes thirrjeve në këtë Qendër mund të informoheni për:

  • – Borxhin tuaj
  • – Faturën mujore
  • – Orarin e punimeve në rrjet
  • – Procedurën e shërbimeve
  • – Aplikacionin FATURA ONLINE.

Po ashtu mund të paraqitni:

  • – Denoncim
  • – Prishje dhe
  • – Ndonjë informatë tjetër.
Konsumatorët
Shërbime për konsumatorë shtëpiak & komercial
Fatura dhe pagesat
Identifikohuni ose regjistrohuni për të menaxhuar llogarinë tuaj
Vende të lira të punës
Informata lidhur me Vende të lira të punës, për më shumë