Icon

Plani i Biznesit 2024-2026 19.17 MB 50 downloads

Icon

Plani i Biznesit 2023-2025 2.34 MB 546 downloads

Icon

Business Plan 2022 -2024 1.57 MB 388 downloads

Icon

Plani i Biznesit 2020- 2022 3.35 MB 282 downloads

Icon

Plani i Biznesit 2019-2021 3.60 MB 205 downloads

Icon

Plani i Biznesit 2018-2020 1.54 MB 110 downloads

Konsumatorët
Shërbime për konsumatorë shtëpiak & komercial
Fatura dhe pagesat
Identifikohuni ose regjistrohuni për të menaxhuar llogarinë tuaj
Vende të lira të punës
Informata lidhur me Vende të lira të punës, për më shumë