Rastet e intervenimeve të sotme

Prishtinë, 16 maj - Gjatë ditës së sotme, ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit intervenojnë në këto zona shërbimi:• Rruga" Sheshi i Arbërit"• Rruga" Hajdar Dushi"• Rruga" Qamil Hoxha"• Rruga" Lah Nimani"• Rruga" Fahri Fazliu"• Rruga" Nebil Duraku"• Rruga" Jan Kukuzeli"• Rruga" 9 Prilli"…

0 Comments

Njoftim i rëndësishëm

Prishtinë, 15 maj - Të nderuar konsumatorë, ju njoftojmë se ndërprerja e energjisë elektrike në ITU Albanik nga punimet e KOSTT/ KEDS ka shkaktuar probleme në këtë Impiant.Me këtë rast dhe si pasojë , mungesa e furnizimit me ujë për Podujevën me fshatra, fshatrat Albanik-…

0 Comments

Njoftim

Prishtinë, 15 maj - Sot, për shkak të punimeve teknike nga KOSTT, Impianti i Trajtimit të ujit në Albanik/ Shajkovc nuk do të ketë furnizim me energji elektrike nga ora 09:00-13:00 dhe si pasojë pa furnizim me ujë të pijshëm në këtë periudhë kohore do…

0 Comments

Intervenimet e sotme

Prishtinë, 12 maj - Zonat e intervenimit në rrjetin e ujësjellësit sot:• Rruga" Dardania"• Rruga" Mustafë Kruja"• Rruga" Bill Klinton"• Rruga" Lidhja e Pejës"• Rruga" Vëllezërit Fazliu"• Fshati Vranidoll• Fshati Prugovc• Fshati Bellopojë.Punë të mbarë!

0 Comments

Rastet e intervenimeve në rrjetin e ujësjellësit

Prishtinë, 11 maj - Gjatë ditës së sotme do intervenohet në riparimin e defekteve në këto zona shërbimi:• Rruga" Lidhja e Prizrenit"• Rruga" Bedri Dedaj"• Rruga" Mustafë Kruja"• Rruga" Bill Kllinton"• Rruga" Qamil Hoxha"• Rruga" Fazli Grajqevci"• Rruga" Sanije Shala"• Rruga" Lidhja e Pejës"• Rruga"…

0 Comments