LAJME DHE NGJARJE

Vizite në ITU Shkabaj

Studentë të UBT- së zgjodhën që vizitën e tyre gjatë ditës së sotme ta realizojnë në Impiantin e Trajtimit të Ujit në Shkabaj. U njoftuan për së afërmi me funksionimin

Lexo më shumë »

Vizitë në ITU Albanik

SHFMU ” Pavarësia ” në Prishtinë, mësimdhënës dhe nxënës zgjodhën që, me rastin e Ditës Botërore të Ujit të vizitojnë diçka më ndryshe, diçka të ndërtuar që në vitet e

Lexo më shumë »

Ku do të intervenohet sot?

Çfarë intervenimesh do të ketë?Kush i realizon këto intervenime teknike?Përgjatë intervenimit, a do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë?• Sot intervenohet në këto zona:- Rruga ” Tring Smajli “-

Lexo më shumë »

Ta çmojmë ujin!

Me rastin e shënimit të Ditës Botërore të Ujit, 22 mars interesimi për vizita në KRU ” Prishtina ” i mësimdhënësve dhe nxënësve të shkollave të Republikës së Kosovës është

Lexo më shumë »

Vizita në ITU Shkabaj

Nesër, 22 mars shënohet Dita Botërore e Ujit.Vizitat në Impiante të Trajtimit të Ujit kanë filluar që nga dita e sotme me një interesim të jashtëzakonshëm nga mësimdhënës dhe nxënës

Lexo më shumë »