Urime Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve!

Sot, 1 qershor është dita e fëmijëve!

Ditë kjo që botën e mban gjallë!

Ditë kjo që na bën të punojmë edhe më shumë, edhe më fuqishëm për të ardhmen e vendin tonë të shenjtë.

Një zë fëmije, një e qarë e fëmijëve, një buzëqeshje e tyre na largon nga çdo gjë e keqe që mund të na kanoset.

Fëmijët janë shtet ndërtimi i vendit, janë lulja më e bukur që aroma e tyre shpërndan pozitivitetin dhe rrezen e diellit që nuk shuhet kurrë, as edhe atëherë.