Vizitë në KRUPrishtina  e Ambasadores së Republikës së Maqedonisë së Veriut

Kishim kënaqësinë e jashtëzakonshme që sot të pritnim në vizitë Ambasadoren e Republikës së Maqedonisë së Veriut znj. Shpresa Jusufi bashkë me këshilltarin z. Lirim Daci dhe stafin përcjellës.

Diskutuam për fushë veprimtarinë e ndërmarrjes dhe mbështetjen e vazhdueshme që, e nderuara Ambasadore znj. Shpresa Jusufi e ofron për ne.

Pozitiviteti i saj na dhuroi kënaqësi të papërshkrueshme!

Faleminderit që jeni pjesë e jona!👑