Takim me drejtues të Ministrisë së Ekonomisë dhe përfaqësues të lartë të të gjitha Kompanive Rajonale të Ujësjellësve të Republikës së Kosovës

Aktualisht në ambientet e KRU" Prishtina" po mbahet takim me drejtues të Ministrisë së Ekonomisë dhe përfaqësues të lartë të të gjitha Kompanive Rajonale të Ujësjellësve të Republikës së Kosovës: Prishtina, Gjakova, Gjilani, Mitrovica, Peja, Ferizaj dhe Prizreni. Në këtë takim pune të një rëndësie…

0 Comments

Shpenzoni racionalisht ujin e pijshëm

Prishtinë, 5 qershor - Sot në botë konstatohet se gjysma e gjithë njerëzve të planetit ballafaqohen me mungesën e ujit të pijshëm. Roli i ujit është thelbësor për qeniet e gjalla dhe planetin. Ai na nevojitet për pije e higjienë, por me rëndësi është ta…

0 Comments

Urime Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve!

Sot, 1 qershor është dita e fëmijëve! Ditë kjo që botën e mban gjallë! Ditë kjo që na bën të punojmë edhe më shumë, edhe më fuqishëm për të ardhmen e vendin tonë të shenjtë. Një zë fëmije, një e qarë e fëmijëve, një buzëqeshje…

0 Comments