Njoftim

Prishtinë, 15 maj - Sot, për shkak të punimeve teknike nga KOSTT, Impianti i Trajtimit të ujit në Albanik/ Shajkovc nuk do të ketë furnizim me energji elektrike nga ora 09:00-13:00 dhe si pasojë pa furnizim me ujë të pijshëm në këtë periudhë kohore do…

0 Comments

Intervenimet e sotme

Prishtinë, 12 maj - Zonat e intervenimit në rrjetin e ujësjellësit sot:• Rruga" Dardania"• Rruga" Mustafë Kruja"• Rruga" Bill Klinton"• Rruga" Lidhja e Pejës"• Rruga" Vëllezërit Fazliu"• Fshati Vranidoll• Fshati Prugovc• Fshati Bellopojë.Punë të mbarë!

0 Comments

Rastet e intervenimeve në rrjetin e ujësjellësit

Prishtinë, 11 maj - Gjatë ditës së sotme do intervenohet në riparimin e defekteve në këto zona shërbimi:• Rruga" Lidhja e Prizrenit"• Rruga" Bedri Dedaj"• Rruga" Mustafë Kruja"• Rruga" Bill Kllinton"• Rruga" Qamil Hoxha"• Rruga" Fazli Grajqevci"• Rruga" Sanije Shala"• Rruga" Lidhja e Pejës"• Rruga"…

0 Comments

Zonat e intervenimit

Prishtinë, 10 maj - Gjatë ditës së sotme, ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit do intervenojnë në riparimin e defekteve në këto zona shërbimi:• Rruga" UÇK"• Rruga" Bill Klinton"• Rruga" Hajdar Dushi"• Rruga" Esat Maloku"• Rruga" Ndue Perleshi"• Rruga e " Stambollit"• Rruga" Bajram…

0 Comments

Riparimet në rrjetin e ujësjellësit

Prishtinë, 8 maj - Gjatë ditës së sotme intervenohet në këto zona shërbimi:• Rruga" Vahit Mustafa"• Rruga" Isa Boletini"• Rruga" Dëshmorët e Marecit"• Rruga" Zenel Bajraktari"• Rruga" Aleks Buda"• Rruga" Fitim Duraku".Gjithnjë për infrastrukturë më të mirë!

0 Comments