Njoftim
Prishtinë, 17 maj – Për shkak të dëmtimit të gypit AC 350 mm te rrethi i ETC nga një operator ekonomik, ujë nuk do të ketë deri në sanimin e defektit, për një pjesë të lagjes Kalabria dhe pjesa e Zonës Industriale nga rrethi deri te Central Park.
Mbeteni të informuar!
 
 
KRU” Prishtina” SH.A.
17 maj 2023