Njoftim
Prishtinë, 15 maj – Sot, për shkak të punimeve teknike nga KOSTT, Impianti i Trajtimit të ujit në Albanik/ Shajkovc nuk do të ketë furnizim me energji elektrike nga ora 09:00-13:00 dhe si pasojë pa furnizim me ujë të pijshëm në këtë periudhë kohore do mbesin: qyteti i Podujevës me fshatra, fshatrat që gravitojnë përgjatë gypit magjistral Podujevë- Prishtinë si dhe lagjja Kodra e Trimave.
Faleminderit për mirëkuptim!