Njoftim i rëndësishëm

Ju njoftojmë se ditën e nesërme, më 20 maj do të realizohen punime teknike në ndërrimin e gypit AC fi 200 në rrugën " Tirana " në Prishtinë duke filluar nga ora 09:00-16:00.Realizimi i punimeve teknike ka për fokus përmirësimin e furnizimit me ujë të…

0 Comments

Njoftim

Prishtinë, 17 maj - Për shkak të dëmtimit të gypit AC 350 mm te rrethi i ETC nga një operator ekonomik, ujë nuk do të ketë deri në sanimin e defektit, për një pjesë të lagjes Kalabria dhe pjesa e Zonës Industriale nga rrethi deri…

0 Comments

Rastet e intervenimeve të sotme

Prishtinë, 16 maj - Gjatë ditës së sotme, ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit intervenojnë në këto zona shërbimi:• Rruga" Sheshi i Arbërit"• Rruga" Hajdar Dushi"• Rruga" Qamil Hoxha"• Rruga" Lah Nimani"• Rruga" Fahri Fazliu"• Rruga" Nebil Duraku"• Rruga" Jan Kukuzeli"• Rruga" 9 Prilli"…

0 Comments

Njoftim i rëndësishëm

Prishtinë, 15 maj - Të nderuar konsumatorë, ju njoftojmë se ndërprerja e energjisë elektrike në ITU Albanik nga punimet e KOSTT/ KEDS ka shkaktuar probleme në këtë Impiant.Me këtë rast dhe si pasojë , mungesa e furnizimit me ujë për Podujevën me fshatra, fshatrat Albanik-…

0 Comments