Vizite në ITU Shkabaj
Studentë të UBT- së zgjodhën që vizitën e tyre gjatë ditës së sotme ta realizojnë në Impiantin e Trajtimit të Ujit në Shkabaj. U njoftuan për së afërmi me funksionimin dhe proceset teknologjike të trajtimit të ujit. Të dashur studentë, jeni krenaria e kombit tonë! Ju mirëpresim çdoherë me buzëqeshje !