Njoftim
Prishtinë, 7 mars – Ju njoftojmë që, si pasojë e dëmtimit të gypit të ujit te Qendra Tregtare përballë Klan Kosovës, jemi të detyruar të ndërprejmë furnizimin me ujë deri në sanimin e defektit.
Pa furnizim me ujë mbesin: Qendra Tregtare, Klan Kosova, Tregu i Madh, Central Park dhe një pjesë e lagjes Kalabria në Prishtinë.
Shpresojmë në riparim sa më të shpejt të defektit!