Gjatë ditës së sotme , pritëm në vizitë të ardhmen tonë, fëmijë nga kopshti ” Buzëqeshja ” në Prishtinë.
Njohja dhe bartja e mesazheve fillon nga të vegjëlit tanë.
Atyre u ligjëruan për rëndësinë e ujit shefi i ITU Shkabaj / Banush Dragusha, inxhinieri i teknologjisë / Bajram Gecaj që të dy punëtorë të përkryer e të papërtueshëm dhe stafi tjetër i këtij Impianti.
E rëndësishme që fëmijët u kënaqën .🤗
Ju mirëpresim me buzëqeshje , sa herë që ju kërkoni !