Vizita në ITU Shkabaj

Nesër, 22 mars shënohet Dita Botërore e Ujit.Vizitat në Impiante të Trajtimit të Ujit kanë filluar që nga dita e sotme me një interesim të jashtëzakonshëm nga mësimdhënës dhe nxënës të shkollave të ndryshme të Republikës së Kosovës.Sot, Impiantin e Trajtimit të Ujit në Shkabaj…

0 Comments

Riparimet e ditës së sotme

Prishtinë, 20 mars - Intervenimet në sistemin e rrjetit të ujësjellësit gjatë ditës së sotme:• Rruga " Ismet Krasniqi ",• Rruga " J.V.Han ",• Rruga " Bajram Kelmendi ",• Rruga " Arben Xheladini ",• Rruga " Ymer Lutfi Paqarizi ",• Rruga " Neseibe Zhubi ",•…

0 Comments

Intervenim në sistemin e rrjetit të kanalizimit

Prishtinë, 20 mars - Përveç që duhet intervenuar me doemos në sistemin e rrjetit të ujërave të zeza, zhbllokime e pastrime, vështirësitë që hasin ekipet e mirëmbajtjes janë të panumërta, sa që pavarësisht suksesit në zgjidhjen e problemit në kolektorë e puseta, koha e zhbllokimit…

0 Comments