Njoftim

Prishtinë, 30 janar - Të nderuar konsumatorë të Fushë Kosovës, Drenasit, Obiliqit, Zonës Industriale, lagjes Kalabria në Prishtinë, ju njoftojmë me gjendjen aktuale të trajtimit dhe furnizimit me ujë të pijshëm. Sot, Impianti i Trajtimit të ujit në Shkabaj ka filluar me trajtimin e ujit…

0 Comments

Intervenimet e ditës së sotme

Prishtinë, 27 janar - Ju njoftojmë me zonat e intervenimeve në sistemin e rrjetit të ujësjellësit:• Rruga " Muhamet Qami ",• Rruga " Ahmet Krasniqi ",• Rruga " Aleks Buda ",• Rruga " Ismet Asllani ",• Rruga " Marije Shllaku " ,• Rruga " Xheladin…

0 Comments

Mirëmbajtja e rrjetit të kanalizimit

Prishtinë, 26 janar - Me dhjetëra intervenime në rrjetin e kanalizimit vetëm javën e fundit, nga ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të kanalizimit.Si çdoherë shkëlqejnë me punën e tyre dhe që nuk mund të përshkruhet me fjalë, sepse fjalët janë pak. Brenda një muaji u…

0 Comments

Riparohet rrjeti i ujësjellësit

Prishtinë, 26 janar - Ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit si domosdoshmëri të punës së tyre intervenojnë në këto zona shërbimi :• Rruga e " Stambollit ",• Rruga " Ilaz Agushi ",• Rruga " Idriz Gjilani ",• Rruga " Vicianum ",• Rruga " Gani…

0 Comments