T’i ruajmë dhe mbrojmë burimet e ujit
Të ruajmë dhe mbrojmë burimet e uji! Mesazh i përcjellur sot nga KRU” Prishtina”, Hortikultura, Let’s do it Kosova dhe vullnetarë. Gjatë ditës së sotme u pastrua liqeni i Badocit nga mbeturinat e hedhura nga dora/aktivitetet e njeriut, të cilat u bën të dukshme pas vërshimeve nga reshjet e dendura të shiut ditëve të fundit.