Njoftim për konsumatorët e Fushë Kosovës, lagjes Kalabria ( një pjesë) dhe Zona Industriale
Tē nderuar, ju njoftojmë se turbullira pas reshjeve atmosferike është mjaft e lartë ku pamundësohet trajtimi i ujit në sasi më të mëdha, por drejtoria teknike me ekipe është vazhdimisht në teren dhe presim qē uji të lëshohet sot nga ora 17:00 deri nē 21:00, ndërsa ditën e nesërme do të ketë ujë nga ora 07:00-09:00.
Turbullira është jashtëzakonisht e lartë në kanal, andaj me kapacitete teknike jemi duke bërë çmos që së paku të keni ujë sot nga ora 17:00-21:00, për aq kohë sa stabilizohet situata e krijuar pas reshjeve.
Ndërsa Drenasi do të ketë çrregullime të kohë pas kohshme.