Njoftim

Prishtinë, 9 nëntor – Të nderuar konsumatorë ju njoftojmë se më datë 10 nëntor, duke filluar nga ora 11:00-15:00 do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në ITU ALBANIK dhe Stacion të pompave në BATLLAVË si shkak i realizimit të punimeve teknike nga KEDS.
Çrregullime në sistemin e furnizimit me ujë do të kenë këto zona: Podujevë, fshatrat Shajkovc- Prishtinë, si dhe efekt mungese minimale do të ketë Kodra e Trimave
Ju faleminderit për mirëkuptim!