Riparohen defektet në rrjetin e ujësjellësit

Prishtinë, 30 nëntor - Defektet në infrastrukturën e rrjetit të ujësjellësit, duke kërkuar riparim të vazhdueshëm kontribuon në funksionim të mirëfilltë.Sot, ekipet e mirëmbajtjes intervenojnë në këto zona shërbimi:• Rruga " 1 Tetori " ,• Rruga " Nexhmi Llumnica " ,• Rruga " B "…

0 Comments

Riparimet e defekteve në rrjetin e ujësjellësit

Prishtinë, 29 nëntor - Gjatë ditës së sotme, ekipet e mirëmbajtjes dhe operimit të rrjetit të ujësjellësit intervenojnë në këto zona: rruga B, rruga" Nexhmi Llumnica", rruga" Xhavit Ahmeti", rruga" Henry Dynam", rruga" Haxhi Zeka", rruga" Tahir Zajmi", rruga" Ernest Zariqi", fshati Besi dhe fshati…

0 Comments

T’i ruajmë dhe mbrojmë burimet e ujit

Të ruajmë dhe mbrojmë burimet e uji! Mesazh i përcjellur sot nga KRU" Prishtina", Hortikultura, Let's do it Kosova dhe vullnetarë. Gjatë ditës së sotme u pastrua liqeni i Badocit nga mbeturinat e hedhura nga dora/aktivitetet e njeriut, të cilat u bën të dukshme pas…

0 Comments

Të ruajmë dhe mbrojmë burimet e uji!

Mesazh i përcjellur sot nga KRU" Prishtina", Hortikultura, Let's do it Kosova dhe vullnetarë.Gjatë ditës së sotme u pastrua liqeni i Badocit nga mbeturinat e hedhura nga dora/aktivitetet e njeriut, të cilat u bën të dukshme pas vërshimeve nga reshjet e dendura të shiut ditëve…

0 Comments