Zonat e intervenimit në rrjetin e ujësjellësit
Prishtinë , 19 shtator – Sot, ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit do të intervenojnë në këto zona shërbimi: rruga” Agim Ramadani” , rruga” Viktor Hygo”, rruga” Ali Vitia” , rruga” Mahir Domi”, rruga” Asim Luzha” dhe Kroni në Fushë Kosovë.
Punë të mbarë !