Zonat e intervenimit

Prishtinë, 29 shtator – Sot, ekipet e mirëmbajtjes dhe operimit të rrjetit të ujësjellësit intervenojnë në këto zona shërbimi: rruga” Hil Mosi”, rruga” Selami Pulaha”, rruga” 17 shkurti” në lagjen Ulpiana, rruga ” Tahir Zajmi”, rruga” Don Shtefan Kurti”, rruga” Haxhi Tasimi” , rruga” Sokol Sopi”, rruga” Butrinti” , rruga” Aqif Blyta”, rruga” Vëllezërit Frashëri” dhe” Eqrem Çabej” në Fushë Kosovë.