Intervenimet në rrjetin e ujësjellësit
Prishtinë, 21 shtator – Gjatë ditës së sotme intervenohet në rrjetin e ujësjellësit në këto zona shërbimi: rruga” Malush Kosova”, rruga” George Bush”, rruga” Xhemajl Mustafa” te Santea, rruga” Ferid Curri”, rruga” Presheva”, rruga” Mark Sopi”, dhe fshati Henc në Fushë Kosovë.
Ditë të mbarë!🛠🔩🙋‍♂️