Intervenimet e ditës së sotme
Prishtinë, 13 shtator – Sot intervenohet në sistemin e rrjetit të ujësjellësit në këto zona: rruga” Shaip Kamberi” , rruga” Nonda Bulka”, rruga” Ilir Durmishi”, fshati Besi, fshati Bardhosh, lagjja Kodra e Trimave dhe rruga e ” Pejës” në Fushë Kosovë.
Intervenimet në rrjetin e ujësjellësit realizohen për funksionim të mirëfilltë të infrastrukturës ujore.
Punë të mbarë!