Intervenimet e dites së sotme
Për të ofruar shërbime gjithnjë e më cilësore, ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit çdo ditë, përfshirë vikendet dhe festat janë të përkushtuar të mirëmbajnë infrastrukturën ujore, me qëllim të furnizimit më të mirë me ujë cilësor, për të gjithë konsumatorët në zonën e shërbimit.
Sot intervenohet në këto zona shërbimi: rruga” Emin Duraku”, rruga” Shaqir Igrishta”, rruga” Arben Xheladini”, rruga” Qamil Bala”, rruga” Mitrush Kuteli”, rruga” Leka i Madh”, rruga” Donika Kastrioti”, rruga” Butrinti”, rruga” Çajkovski”, rruga” Vëllezërit Frashëri” në Fishë Kosovë.
Punë të mbarë! 🙂🙋‍♂️