Riparohet rrjeti i ujësjellësit në disa zona
Prishtinë, 1 gusht – Gjatë ditës së sotme, riparimi i rrjetit të ujësjellësit do të realizohet në këto zona të shërbimit : rruga” Januz Zejnullahu”, rruga” Enver Berisha”, rruga” Mulla Zekë Bërdynaj”, rruga” Lec Gradica”, rruga” Ali Demaj” në fshatin Bardhosh, fshati Sllatinë dhe fshati Lebanë.
Ditë të mbarë! 🙂