Njoftim për riparime të defekteve
Prishtinë, 17 gusht – Ju njoftojmë me intervenimet e ditës së sotme në rrjetin e ujësjellësit: rruga” Drenica”, rruga” Vëllezërit Fazliu”, rruga” Londra”, rruga” Ismet Krasniqi”, rruga” Hamëz Jashari”, rrugs” Holger Petersen”, rruga” Nazim Hikmet”, fshati Bërnicë, rruga” Tahir Zemaj” dhe rruga” Xhevë Lladrovci”.
Ditë të mbarë!🙋‍♂️🛠