Vizitë në Impiantin e trajtimit të ujit në Shkabaj
Prishtinë, 6 korrik- Kishim kënaqësinë që sot, Impiantin e trajtimit të ujit në Shkabaj e vizituan KFOR-i Zvicerran/ Ekipi ndërlidhës dhe monitorues LMT.
Ata u njoftuan për së afërmi me fushëveprimtarinë e këtij Impianti dhe të gjitha proceset teknologjike të trajtimit të ujit.
Faleminderit për vizitën tuaj!🙋‍♂️