Riparimi i rrjetit të ujësjellësit

Prishtinë, 29 korrik – Zonat e intervenimit në riparimin e defekteve gjatë ditës së sotme: rruga” Adrian Krasniqi”, rruga” Imzot Nikprelaj”, rruga” Jonuz Zejnullahu”, rruga” Enver Berisha”, rruga” Mulla Zekë Bërdynaj”, rruga” Haxhi Zeka”, rruga” Mirsad Avdyli”, rruga” Dil Mramori”, rruga” Naser Sekiraqa” dhe” 2 Korriku” në Fushë Kosovë.