Nxito paguaj dhe evito shkyçjen!
Vazhdojmë me shkyçjen e bizneseve borxhlinj nga sistemi i furnizimit me ujë të pijshëm!
U bëjmë thirrje të gjitha bizneseve që kanë të papaguar një faturë të ujit e më shumë që, të reflektojnë dhe të kryejnë pagesë për shërbimin e ofruar!
Shkyçja e pastaj rikyçja është kosto shtesë.
Ua kujtojmë se borxhi total i kategorisë së bizneseve për shërbimet e ujit dhe kanalizimit është mbi 7 milion euro!😐