Riparimi i rrjetit të ujësjellësit

Prishtinë, 29 korrik - Zonat e intervenimit në riparimin e defekteve gjatë ditës së sotme: rruga" Adrian Krasniqi", rruga" Imzot Nikprelaj", rruga" Jonuz Zejnullahu", rruga" Enver Berisha", rruga" Mulla Zekë Bërdynaj", rruga" Haxhi Zeka", rruga" Mirsad Avdyli", rruga" Dil Mramori", rruga" Naser Sekiraqa" dhe" 2…

0 Comments

Punimet teknike në qytetin e Podujevës

Falë angazhimit të menaxhmentit të KRU" Prishtina" sh.a., duke i dhënë prioritet komunës së Podujevës, vitin e kaluar janë siguruar fonde nga Zyra Zvicerane për investime në linjën magjistrale në Podujevë (Albanik- Rezervuar qyteti ) , investimi në linjën HDPE OD 450 mm me gjatësi…

0 Comments

Mirëmbajtja e rrjetit të ujësjellësit

Prishtinë, 28 korrik - Zonat e intervenimit: rruga" Ismet Mustafa", rruga" Rrahim Gërbeshi", rruga" Adrian Krasniqi", rruga" Jeronim De Rada", rruga" Mbreti Longar", rruga" Xhavit Ahmeti", rruga" 1 Tetori", rruga" Fan Noli", rruga" Afrim Abazi", rruga" 2 Korriku" në Fushë Kosovë.Ditë të mirë!

0 Comments