Zonat në të cilat intervenohet sot
Prishtinë, 21 qershor – Zonat në të cilat intervenohet sot: rruga” Shkelzen Haradinaj”, rruga” Bajram Bahtiri”, rruga” Sabri Godo”, rruga” Sala Jashari”, rruga” Xhon Sereçi”, rruga” Hamëz Jashari”, rruga” Dëshmorët e Marevcit” dhe fshati Uglar.
Punë të mbarë! 🛠🔧⚙🔩