Sanimi i defekteve në rrjetin e ujësjellësit
Prishtinë, 22 qershor – Ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit sot intervenojnë në këto zona: rruga” Enver Maloku”, lagjja Sofalia, lagjja Pejton te kopshti i vjetër i fëmijëve, lagjja Arbëria, fshatrat Bardhosh, Miradi e Ulët dhe Besi.
Punë të mbarë!🛠🙋‍♂️