Riparim dhe mirëmbajtje
Prishtinë, 23 qershor – Mirëmbajtja e rrjetit të ujësjellësit kërkon angazhim maksimal nga ekipet teknike.
Sot intervenojmë në këto zona: rruga” Sejdi Sejdiu”, rruga” Mehmet Akif Ersoi”, rruga” Mon Balaj”, rruga” Qorr Ilazi’, rruga” Rexhep Mala”, fshatrat Bardhosh, Miradi dhe Uglar.🔩🙋‍♂️👋🤗