Njoftim për ndërprerje uji
Prishtinë, 23 qershor – Ju njoftojmë se sot duke filluar nga ora 10:00-18:00, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm për fshatrat Bellopojë, Halabak, Lluga dhe Penu.
Arsyeja e ndërprerjes, punime teknike në rrjetin e ujësjellësit.