Liqenet akumuluese Batllava dhe Badoci
Prishtinë, 20 qershor – Ju njoftojmë me gjendjen e liqeneve akumuluese sipërfaqësore Batllava e Badoci, niveli i ujit në liqenin e Batllavës sot është -1.19m nën nivelin maksimal të kapërderdhjes , ndërsa Badoci -7.65m.
Shpenzoni racionalisht ujin e pijshëm!
Javën e fundit, përgjatë inspektimit të terrenit janë zënë me dhjetëra kyçje ilegale.
Keni parasysh, kyçjet ilegale dhe mospagesa e faturave të ujit, faktorët kyç në rrezikimin e furnizimit me ujë të pijshëm!