Sot është 9 Maj, Dita e Evropës!
Duke uruar çdo evropian për ditën e tyre, shfrytëzojmë rastin të falënderojmë fillimisht EU përmes agjensive dhe donatorëve në kuadër të Unionit Evropian,kontributdhënësin më të madh Qeverinë Gjermane dhe Bankën Gjermane për Zhvillim KFW, Qeverinë Zvicerrane, Qeverinë Françeze , Republikën e Hungarisë, Republikën e Çekisë dhe Republikën e Turqisë që, parreshtur ndihmuan në zhvillimin e sektorit të ujit tash e 22 vjet!
GËZUAR!