“…po de, për 1 minutë, s’po beson a?”
Platforma “Pagesa Direkte” në ueb faqes e KRU-Prishtina është zhvillimi i fundit që u mundëson konsumatorëve pagesa të shpejta vetëm duke shënuar të dhënat e kërkuara online.
Pagesa Direkte dallon ngase është e destinuar vetëm për pagesa të ujit të pijshëm, shpejt, lehtë pa patur nevojë të regjistroheni 🤝
Çka ju duhet të bëni është të vizitoni https://kartela.kru-prishtina.com, ✅në menun kryesore shtypni ✅pagesa direkte, pastaj shënoni të dhënat tuaja si shifrën e konsumatorit dhe të dhënat bankare.
Është kaq e lehtë dhe e thjeshtë, 👌