Njoftim
Prishtinë, 12 maj – Njoftojmë konsumatorët e lagjes Dardania, Lakrishte dhe një pjesë e lagjes Kalabria në Prishtinë se , do të kenë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm sonte nga ora 20:00.
Arsyeja e ndërprerjes së furnizimit ndërlidhet me detektimin e një rrjedhje uji nga gypi DN 200 mm.
Për ta kryer sanimin e defektit, së pari është i domosdoshëm detektimi ngase operatorë të tjerë kanë vendosë gypa mbi gypat e ujit, andaj nevoitet identifikimi i sakt i rrjedhjes.
Se sa do zgjasë ky proces varet nga ndërlikueshmëria e rastit, por besojmë që afërsisht mund të zgjasë 3 deri në 4 orë.
Kërkojmë mirëkuptim!