Intervenimet në rrjetin e ujësjellësit
Prishtinë, 10 maj – Gjatë ditës së sotme, ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit do të intervenojnë në sanimin e defekteve dhe rehabilitimin e gropave në këto zona: rruga” Aleksandër Albani ” nr. 29 në lagjen Kalabria, rruga” Vicianum” në lagjen Arbëria, rruga” Qazim Dobërdolani”, rruga” Ilaz Kodra”, rruga ” Sokol Sopi” në afërsi të shkollës” Mitrush Kuteli”, rruga” Skënderbeu” në fshatin Bardhosh, rruga” Xheladin Kurtaj”, rruga” Butrinti”, rruga” Brukseli” në Fushë Kosovë”, rruga ” Gërguri” në fshatin Bardh i Madh dhe rruga” Nezir Gashi”.
Punë të mbarë!