Intervenimet e ditës së sotme

Prishtinë, 4 maj – Sot intervenohet në rrjetin e ujësjellësit në këto zona: lagjja Bregu i Diellit në rrugën ” 2 Nëntori”, rruga ” Mbretëresha Teutë”, rruga ” Ilir Konushevci”, Shkolla ” Ismail Qemajli”, fshati Vranidoll dhe rehabilitim i gropave në Graçanicë.