Intervenimet e sotme në rrjetin e ujësjellësit

Prishtinë, 8 prill – Gjatë ditës së sotme, duke filluar nga ora 09:00-22:00, ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit fillojnë me intervenime në këto zona: rruga” Eqrem Çabej, rruga ” në Fushë Kosovë, rruga” Katarina Josipi”, rruga” Hajrullah Abdullahu”, rruga” Xhemajl Mustafa”, rruga” Kasem Shala”, rruga” Marije Shllaku”, rruga” Panajot Kanaqi”, rruga ” Enver Hadri”, rruga” Antigona Fazliu”, rruga” Sheshi i Arbërit”, Maxi 24, fshati Vranidoll, rruga” Zekiria Cana” dhe rruga ” Robert Doll”.