Riparohen defekte dhe rehabilitohen gropa

Prishtinë, 29 mars – Gjatë ditës së sotme, ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit do të intervenojnë në riparime të defekteve dhe rehabilitime gropash në këto zona të shërbimit: rruga” Agim Ramadani”, rruga ” Bekim Fehmiu”, rruga” Dalip Alshiqi”, rruga” Nënë Tereza” në Fushë Kosovë”, rruga” fshati Bërnicë e Ulët, fshati Vranidoll, rruga” Ymer Berisha”, rruga ” Xheladin Hana”, rruga” Ismet Krasniqi”, rruga” Malush Kosova” dhe rruga” Zekiria Cana”.