Mirëmbajtja e rrjetit të ujësjellësit, domosdoshmëri për funksionim të mirëfilltë
Prishtinë, 18 mars – Sot intervenohet në rrjetin e ujit në këto zona: rruga” Ilaz Agushi”, rruga” Muharrem Fejza”, rruga” Ibrahim Kodra”, rruga” Shyt Marevci”, rruga” Mic Sokoli”, rruga” Bill Clinton”, rruga” Sali Gjuka”, rruga” UÇK”, intervenim në QKUK afër Institutit A, rruga” Vicianum” rrjeti periferik, rruga ” Udha e Shehrit” në Bardh të Madh, ndërsa rehabilitimi i gropave në rrugën ” Ilir Konushevci” dhe ” Bajram Kelmendi”.
Punë të mbarë!