Njoftim për konsumatorët e Fushë Kosovës

Prishtinë, 25 shkurt - Ju njoftojmë për një defekt në rrjet,  të ndodhur para pak çastesh te shkolla " Selman Riza" në Fushë Kosovë.Ekipet e mirëmbajtjes dhe operativës janë në vend ngjarje.Jemi të detyruar të ndërprejmë furnizimin me ujë të pijshëm për dy/ tre orë…

0 Comments

Njoftim

Prishtinë , 24 shkurt - Punë e shpejt, me përkushtim të jashtëzakonshëm.Ekipet teknike për një orë arritën së realizuari intervenimin në ujëmatësin zonal, në lagjen " Tophane" në Prishtinë.Furnizimi me ujë të pijshëm u rikthye në zonat e cekura në njoftimin paraprak.

0 Comments

Njoftim

Më datë 20 shkurt 2022, stacioni i pompave në fshatin Kozaricë është thyer dhe vjedhur nga persona të panjohur e të papërgjegjshëm.Me rastin janë duke u marrë Policia e Kosovës.Aty janë vjedhur një pompë dhe janë demoluar paisje elektronike dhe kabllo.Si rezultat i kësaj, pas…

0 Comments